Interim
Management

Binnen het interim management ben ik beschikbaar voor de begeleiding van zowel creatieve als technische teams in het online segment. Ik stuur op efficiƫnte processen, verantwoordelijkheid binnen teams en natuurlijk resultaat. Ik analyseer processen en optimaliseer deze om mensen efficiƫnter te kunnen laten werken met een resultaat van hogere kwaliteit.

 

Proces optimalisatie

Als interim manager houd ik van het optimaliseren van processen. Problemen opsporen, analyseren en ombuigen tot tastbare uitdagingen die oplossingen nodig hebben. De puzzelstukken passend maken, alle processtappen fijn slijpen zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. En om zo een team het beste resultaat te kunnen laten leveren. Het betekent tools inrichten, afspraken maken en met z’n allen bereid zijn om beter te willen worden.

 

Mensen & teams

Een belangrijke onderdeel van het interim management is het aansturen van mensen en teams. Er komt namelijk meer bij kijken dan je alleen maar richten op resultaat. Ieder mens is anders, waardoor ook iedereen vanuit een eigen unieke intrinsieke motivatie zijn werk doet. Wanneer je deze motivatie begrijpt en kunt omarmen, ben je als manager in staat om mensen te laten groeien en juist dat te laten doen waar hij of zij blij van wordt. Een belangrijk onderdeel van het goed functioneren van een werknemer. Door daarbij te werken aan de cohesie binnen een team, ben je uiteindelijk samen in staat om te excelleren en de resultaten te behalen die gevraagd worden.

Bekijk een Interim Management case:

Interim Management &
Kwartiermaker TU Delft

Resultaten

Resultaten blijven natuurlijk onderaan de streep waar het om gaat. Door de gewenste doelstellingen duidelijk af te bakenen en duidelijke afspraken te maken over KPI’s, kunnen we samen werken aan het beste resultaat. En natuurlijk het liefst door processen goed op orde te hebben en door met mensen samen te werken die op de juiste manier gemotiveerd zijn en zich 100% willen inzetten om iets te bereiken.

 

Is interim management interessant?

Natuurlijk is het inhuren van een interim manager interessant! En zeker niet alleen om werknemers die tijdelijk niet aan het werk zijn te vervangen. Vraag jezelf af op welke manier interim management kansen biedt voor jouw organisatie. Denk daarbij aan de mogelijkheden die je ziet voor de toekomst. Bijvoorbeeld:

  • Welke strategisch belangrijke zaken blijven liggen of komen niet van de grond door gebrek aan mensen?
  • Wie is daar nu verantwoordelijk voor in de huidige bezetting?
  • Wat is de consequentie wanneer we dit niet of onvoldoende doen?
  • Hoe gaan we dit opvullen?

 

Je kunt me dan ook inzetten om oa. de volgende redenen:

  • Het overbruggen van afwezigheid van een werknemer
  • Het (tijdelijk) vergroten van de arbeidsproductiviteit
  • Ondersteuning bij of uitvoeren van tijdelijke projecten
  • Vergroten van de kennis en/of ervaring binnen jouw organisatie
  • Veranderen van cultuur of processen

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op. Dan kom ik graag een keer een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

Wat ik nog meer doe

Digital Consultancy

Digital Consultancy

Als digital consultant help ik je met het realiseren van digitale platformen. Ik adviseer intensief tijdens het ontwikkelproces en over het inzetten van de benodigde specialisten die jouw platform tot een online succes maken.

Project management

Project management

Na 11 jaar aan de digitale bureaukant te hebben gewerkt, weet ik als geen ander wat er komt kijken bij het realiseren van online en digitale projecten. Het is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig kan ik je daar mee helpen.