Project Management
Online

Na 11 jaar aan de digitale bureaukant te hebben gewerkt, weet ik als geen ander wat er komt kijken bij het project management van online en digitale projecten. Het gaat zelden zoals je van te voren verwacht. Er zijn allerlei keuzes te maken en valkuilen te overbruggen. Dat doe je meestal op basis van wat je weet; niet op basis van wat je niet weet. Het moeilijkste is dan ook om te herkennen wat je niet weet en op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Dat is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig kan ik je daar mee helpen.

 

Project Management

Als project manager ben ik de spil van het team en eerste aanspreekpunt voor jou, je team en voor overige stakeholders. Door helder en op tijd te communiceren zorg ik dat iedereen met dezelfde verwachtingen aan het project deelneemt. Ik daag iedereen uit om het beste uit zichzelf te halen en stapsgewijs een effectief proces te volgen. Als project manager werk ik graag samen en laat verantwoordelijkheden daar waar ze horen. Samen werken we aan een product of project met een kwalitatief hoog resultaat waar alle stakeholders blij van worden. Tijdens het proces overzie ik planningen, onderhoud de budgetten en zorg dat deadlines worden gehaald. Kortom. Ik regel alles.

Online project management door Tjeerd Hoppenbrouwers

Scrum Master

Als opgeleide scrum master bij de Scrum Academy heb ik de kracht van agile werken vanuit alle mogelijke kanten leren kennen. Ook vanuit de project management kant. Het fijnste is dat je met alle disciplines samen snel tot een resultaat komt. Als scrum master begeleid ik dan ook het scrum team en draag zorg voor een vloeiend proces waarbinnen iedereen kan excelleren en het maximale uit zichzelf kan halen.

 

Design sprint begeleiding

Wanneer je een nieuw product wilt ontwikkelen of een bestaand product wilt verbeteren kun je een design sprint inzetten. Tijdens de sprint maak je in vijf dagen een werkend prototype, getest door eindgebruikers. Dit doe je met als doel om te kunnen toetsen of je idee aansluit bij je doelgroep. Het is namelijk echt zonde om lange tijd aan een product te werken om daarna er achter te komen dat het niet goed is wat je hebt gedaan. Dit kun je voorkomen met een design sprint.

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op. Dan kom ik graag een keer een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

Wat ik nog meer doe

Digital Consultancy

Digital Consultancy

Als digital consultant help ik je met het realiseren van digitale platformen. Ik adviseer intensief tijdens het ontwikkelproces en over het inzetten van de benodigde specialisten die jouw platform tot een online succes maken.

Interim Management

Interim Management

Als interim manager ben ik beschikbaar voor de begeleiding van zowel creatieve als technische teams binnen het online segment. Ik stuur op efficiƫnte processen, verantwoordelijkheid binnen teams en het beste resultaat.