Cavex Holland

Online Strategie & Project Management Corporate Website

Voor Cavex begeleide ik als project manager en digital consultant het proces vanaf het aanscherpen van de identiteit tot de uiteindelijke realisatie van Cavex.nl. Daarbij ontwikkelde ik een online strategie & adviseerde bij het inzetten van de juiste freelance experts in de verschillende fases van het proces, wat uiteindelijk tot een nieuwe identiteit en een nieuwe frisse corporate website heeft geleid.

De aanleiding

De oude presence van Cavex is achterhaald, verwarrend en niet gefocust op de juiste doelgroep. Daarbij wordt er zo veel content aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit vraagt om een pragmatische inhaalslag op het gebied van merkbeleving, online communicatie en content.

De opdracht

Als digital consultant heb ik de opdracht als volgt aangenomen:

“Help met de begeleiding van de ontwikkeling van onze nieuwe corporate website. Scherp in dit proces het merk Cavex verder aan, ontwikkel een online strategie en draag zorg voor een een ontwerp waarmee we, ten opzichte van de concurrentie, voorop lopen.”

De aanpak

In de rol van project manager heb ik samen met Cavex een effectieve samenwerking opgezet, waarbij verwachtingsmanagement naar de interne stakeholders speciale aandacht heeft gekregen. Op basis van de inhoud van de opdracht is een team van freelance professionals samengesteld, waarin iedereen een onmisbaar aandeel heeft gehad tijdens deze bijzondere co-creatie.

Dit project is in vijf opeenvolgende fases aangepakt en tot een prachtig resultaat gebracht.

Aanscherpen van de identiteit

Door Anthony Siemons

In samenwerking met merkstrateeg Anthony Siemons is de identiteit van Cavex aangescherpt en voorzien van een eigentijdse update met een vernieuwde pay-off.

Online Strategie

Door Tjeerd Hoppenbrouwers

Door het ontwikkelen van een online strategie waarin doelgroepen met bijpassende doelen, doelstellingen en kpi's beschreven staan, is een solide strategische basis gelegd voor het opzetten van de wireframes.

UX Design

Door Wijnand Boerma

De ontwikkelde wireframes zijn gebaseerd op het beoogde gedrag van de doelgroepen, om zo zorg te dragen voor een maximale conversie die positief bijdraagt aan het behalen van de online doelen van Cavex.

Visual Design

Door Marlies Bartels

Het visual design van de website is de vertaling van de aangescherpte identiteit en de ontwikkelde wireframes.

Ontwikkeling

Door Wijnand Boerma

Tijdens de ontwikkeling van de website komt alles samen en is er een op maat gesneden WordPress thema ontwikkeld waarmee aan alle UX en design eisen kan worden voldaan.

Het resultaat

laptop frame
hero image

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op. Dan kom ik graag een keer een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.