Fast Forward

Realisatie
corporate website

Fast Forward is expert op het gebied van loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid én reorganisaties; ze weten welke producten en diensten werken en wat de medewerkers uitnodigt om in beweging te komen. Ze zijn niet alleen denkers, maar ook doeners. Naast adviseren, werkt Fast Forward samen met de beste professionals.

De opdracht

Realiseer een nieuwe corporate website voor Fast Forward waarmee de dienstverlening helder en overzichtelijk uitgelegd kan worden. Daarnaast is voor het team van Fast Forward het gebruik van het juiste beeld en de mogelijkheid tot het kunnen delen van klantverhalen belangrijk.

Het proces

Om tot een passend en effectief resultaat te komen, zijn er tijdens de UX-fase voor elke pagina wireframes opgezet die als basis dienen voor de visual design fase waarin de website pagina voor pagina wordt vormgegeven. Tijdens de realisatiefase wordt het ontwerp omgezet naar een technisch werkende website. Voor zowel desktop als mobiele devices. Maar dat is natuurlijk logisch.

Standaard WordPress oplossingen

De website is gerealiseerd door gebruik te maken van een multi-purpose WordPress-thema, ondersteund door het slim inzetten van allerlei bestaande (en vaak gratis) plugins. Hierdoor zijn zowel de doorlooptijd als de kosten beperkt; terwijl de innovatiekracht geborgd blijft.

Het resultaat

laptop frame
hero image

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van website realisatie? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.