TU Delft

Realisatie webshop

Met studierichtingen in de top van de academische wereld, staat TU Delft aangeschreven als een universiteit van wereldklasse; er bestaat dan ook een sterk gevoel van trots bij iedereen die een verbinding heeft met deze universiteit. Een eenvoudig en goed werkend merchandise kanaal is dan ook noodzakelijk!

De opdracht

Begeleidt TU Delft bij de realisatie van een nieuw e-commerce kanaal. Houdt hierbij rekening met alle stakeholders binnen de organisatie en alle wensen en eisen die daaruit voortkomen. Adviseer in de juiste mix tussen kosten, techniek en fulfilmentmogelijkheden. De nieuwe webshop moet functioneren als een sterk uithangbord voor het merk TU Delft met eigentijdse producten die het DNA van de TU uitstralen.

Het proces

Het realisatieproces van de TU Delft webshop kent 4 fases, te weten Inventarisatie & Onderzoek, Assortimentontwikkeling, Realisatie en Fulfillment. Kortom: Door alle mogelijkheden te onderzoeken, waarbij de balans is gemaakt tussen oa. kosten, interne & externe fulfilmentmogelijkheden en technische mogelijkheden,  is een snelle en effectieve realisatie van een complete e-commerce omgeving mogelijk geweest.

Het resultaat

laptop frame
hero image

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van webshop realisatie? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.